Home   Impresszum   Kapcsolat   Facebook Budapest, Magyarország  
2024-04-27. szombat
Varga Judit: Volt, hogy a férjem bezárt egy szobába, és az egyik kisfiam szabadított ki

Nem politikai céllal készítette Magyar Péter felvételt, hanem arra, hogy engem zsaroljon. Ez egy szimpla, személyes bosszú – Hajdú Péter Frizbi TV nevű YouTube-csatornáján szólalt meg először Varga Judit volt igazságügyi miniszter a februári lemondása óta. A kegyelmi ügy és a kedden közzétett hangfelvétel helyett azonban az előzetes alapján volt férjéről, Magyar Péterrel beszél, aki Varga állítása szerint verbálisan és fizikailag bántalmazta őt évekig.

„Szörnyen megalázó ez a helyzet számomra” – fogalmazott Varga, és arról beszélt: nem akarta kapcsolata poklát bemutatni a nyilvánosságnak. Csak a családja tisztessége és igazságérzete érdekében szólal meg. Szerinte sok ilyen családi történet van Magyarországon, és ez csak azért lehet különleges, mert ő egy időben igazságügyi miniszter volt. Varga arról beszélt, volt férje a mindennapokban zsarolta, hogy felvételeket készít róla, miközben ő magas politikai pozíciót töltött be. „Azzal próbált sakkban tartani, hogy ő majd kitálal az otthon történtekről.”

Amikor fiatalon megismerkedtek, elbűvölte Vargát Magyar a külsejével, a lánglelkűségével, Petőfi-idézetekkel, szép szerelmes leveleivel. „Én tényleg beleszerettem ebbe a jelenségbe.”

Az első tőrdöfés az volt, amikor első gyermekük megszületése után nem sokkal Magyar azzal alázta meg, hogy miért nem tud összetenni egy szép magyar mondatot, miközben a babát csodálta. „Elkezdtem sírni a konyhában. Odajött, és azt mondta: sírjál, majd elmegy a tejed” – idézte fel Varga ezt az esetet. Azt is rendszeresen kritizálta Magyar, hogy „milyen proli dolgokról” beszél a felesége és az anyósa telefonon egymással. Azzal is gúnyolta a férje, hogy milyen barátai vannak.

Már 2013-ban megpróbáltunk egyszer elválni, magyarázta Varga. Elmentek párterápiára, és megpróbálták rendezni a kapcsolatukat. Azt is állította a korábbi igazságügyi miniszter, hogy Magyar az ő pozíciójának köszönhetően kapott jó állásokat. De nem csak rajta, hanem jóbarátján, esküvői tanúján és egyik gyermekük keresztapján, Gulyás Gergelyen is „élősködött”, és közben folyamatosan sértegette a minisztert.

Bár voltak jó pillanatok is a közös életükben, de a házasságuk második évétől folyamatosak voltak a veszekedések Varga szerint, és emiatt ő sokat panaszkodott a barátainak, szüleinek rokonainak. „Minden családi alkalom arról szólt, hogy én panaszkodtam.” Arról beszélt, próbálta szakember segítségét is kérni, sok szakkönyvet olvasott, és igyekezett megmenteni a házasságukat. „Péter viselkedése volt az oka, hogy én mindig kikészültem, és sírtam.”

Varga állítása szerint azért vállalta el az államtitkári felkérést, mert így legalább hazaköltözhettek Brüsszelből, és itthon volt a családja. Itthon sem rendeződött a kapcsolatuk, 2021. januárjában költözött aztán el Varga, és májusban jöttek újra össze.

„Senki, soha, sem a Fideszből, sem a kormányból nem mondta meg, hogy mit csináljak a magánéletemben”

– mondta Varga, és cáfolta Magyar korábbi állítását, hogy a Karmelitából nem engedték őket elválni.


Olyan is előfordult az elmondása, hogy volt férje bezárta egy szobába, amikor miniszterként indulnia kellett volna egy rendezvényre beszédet mondani. Az egyik kisfia szabadította végül ki egy másik kulccsal.

Varga arról beszélt, a kabinetfőnöke és a személyi titkára már a férje erőszakos viselkedéséhez igazította a munkáját. Ha miniszterként például fontos interjúra készült, elzárták a telefonját, hogy ne lássa a férje becsmérlő üzeneteit.

„Állandóan attól kellett tartani, hogy Péternek milyen hangulata van. Attól féltem, hogy nem fogja abbahagyni az abúzust. És a Péter kijött a szobából, odament a konyhába, kivett egy kést és elkezdett járkálni egy késsel a kezében a házban” – mesélte Varga. Lehet, hogy csak erődemonstráció volt, Magyar ugyanis nem sokkal később visszament a hálószobába, és lefeküdt aludni.

És miért nem vált el korábban? „Azért, mert egy küzdő típus vagyok” – mondta Varga Judit. Volt férje közben adagolta a szeretetmorzsákat, szép leveleket írt például neki 2021-ben kézzel, amikor Varga először elköltözött tőle. Ebben Magyar például leírta, hogy tudja, mit kellene változtatnia, és hogyan kellene viselkednie, hogy ne veszítse el a családját. Például azt ígérte, hogy javítana a kapcsolatán az idősebb fiával, akit Varga szerint szintén verbálisan bántalmazott. Miután bejelentette Varga, hogy elválna a férjétől, szerinte Magyar manipulatív módon elkezdte gyűjteni a bizonyítékokat.

Általában a kormánybuktatással fenyegetőzött Magyar Varga szerint a veszekedéseik során, ez szerepel abban a rendőrségi jegyzőkönyvben is, amely miatt a HVG kereste Magyart pár hete. Erről az esetről azt mondta a volt igazságügyi miniszter, hogy haza akart menni a szüleihez Miskolcra egy veszekedés után. „Te nem mész sehova” – közölte vele a volt férje, és megpróbálta megakadályozni, hogy kimeneküljön. Minden úgy történt Varga szerint, ahogy a rendőrségi jegyzőkönyvben szerepel.

Varga állítása szerint mindent feladott a váláskor, és anyagilag is nagyon rosszul járt. Ezt szerinte bárki láthatja a legutóbbi vagyonnyilatkozatában. Ekkor azonban már úgy érezte, hogy akár egy bugyiban is eljönne, csak ott tudja hagyni a férjét. Magyar mostani árulása után sok ismerősüknek most esik le a tantusz Varga szerint, hogy ő miről panaszkodott évekig.

Az is a mintázatba illik Varga szerint, hogy volt férje nem hiszi el, hogy ő írta a keddi Facebook-posztokat. A volt igazságügyi miniszter állítja, a lelkéből írta ki a két bejegyzést. A nőjogi aktivistáknak pedig azt üzente Varga, hogy a szabadságharcos Magyar Péternek az a véleménye a nőkről, hogy nem valók a politikába.

Varga szerint tartozik azzal a nyilvánosságnak, hogy bemutassa Magyar valódi arcát. „Magyar Péter egy sértett ember, aki nem bírja elviselni, hogy a felesége képes volt otthagyni” – jelentette ki a volt igazságügyi miniszter. Szerinte Magyar bekattant, hogy elvesztette a pozícióit az állami nagyvállalatoknál, és elkezdte fenyegetni.

Mindezek ellenére Varga úgy érzi, hogy most boldog ember, és visszanyerheti azt az életét, amit Magyarral való megismerkedés előtt volt. Azt mondta, nemrég beiratkozott asztalosképzésre, és egy év után kap középfokú szakmai képesítést.

„Ami most történik, az a magyar politikatörténet leggusztustalanabb leszámolása és karaktergyilkossági kísérlete, amiben semmi sem szent” – reagált a szerda esti beszélgetés előzetesére Magyar Péter. Azt üzente volt feleségének, hogy nem fog vele nyilvános háborút vívni, mert szerinte Varga csak egy eszköz a romlott hatalom kezében, „nekem viszont nem csak a volt feleségem, hanem a gyermekeim anyja is vagy és leszel mindig”. „Végtelenül sajnállak, hogy ilyen helyzetbe kerültél. De a tét óriási. Egy egész országot kell most megmenteni” – írta Magyar.

Így jutottunk el Varga megszólalásáig

Kedd reggel Magyar Péter, Varga Judit volt férje újabb meghallgatásra ment be az ügyészségre, és előtte közzétett egy titokban rögzített hangfelvételt, amelyen a volt igazságügyi miniszter arról beszélt neki, hogy Rogán Antalék kihúzatták magukat a Schadl-Völner-ügy nyomozati anyagaiból. Varga azt is állította volt férjének, hogy már 2021 tavaszán szóltak Völner Pálnak, az ő akkori helyettesének a nyomozásról, de az államtitkár „nem hagyta abba”, Schadlt pedig azért nem lehetett megmenteni, mert Polt Péter legfőbb ügyész „nem ura a helyzetnek”.

Magyar korábban arról beszélt: a felvétel nyilvánosságra kerülése után a kormánynak nem marad más választása, mint hogy lemondjon.

„Döbbenet. Magyar Péter tényleg megtette. Ezzel zsarol több mint egy éve”

– nem sokkal a hangfelvétel megosztása után Varga Judit verbális és fizikai erőszakkal vádolta meg a volt férjét. Egy konkrét esetet is felidézett, amikor Magyar ittasan ért haza, és „válogatott szidalmakkal” ostorozta feleségét, lerángatta az ágytamla tetején lévő könyveket és a hátához vágta őket.

„Aztán levette a nadrágját és az övvel együtt azt is hozzám vágta. Éreztem a csatot, ahogy a hátamat megüti.”

Magyar erre úgy reagált, hogy volt felesége „a hangfelvételen elhangzott, a jogállamot alapjaiban megrengető, állításairól elterelendő a figyelmet kirakta a Rogán Antal által előre megírt hazugsággyűjteményt az ügyészségi meghallgatásomra időzítve”. Azt állítja, Varga nem ír igazat. „Nem, Judit, te nem azért mondtad ezeket, mert ezt akartam volna hallani, hanem azért, mert te is tudtad, hogy a maffiának dolgozol. Mint ahogy most is tudod és nem mersz velük szembemenni” – tette hozzá.

Később a kegyelmi botrány óta hallgató Varga újabb Facebook-poszttal jelentkezett. „Nem hagyhatom, hogy a lelkünket kétszer is megölje egy súlyos nárcisztikus személyiségzavarban szenvedő, gonosz ember. Egyszer a folyamatos bántalmazás során, másodszor pedig a múlt elfedését célzó hazugságaival” – fogalmazott, és további súlyos állításokat tett volt férjéről. Azt írta többek között, hogy Magyar megfenyegette őt és Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert, hogy ezt a felvételt nyilvánosságra hozza, ha nem állítják vissza az állami nagyvállalatoknál betöltött, jól fizető pozícióit.

„Sok hűhó semmiért. Kipukkadt a lufi. Egy megfélemlített feleséggel folytatott családi vitának semmi köze a közélethez” – a kormány nevében Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter, Magyar Péter régi jóbarátja reagált a közzétett hangfelvételekre. Gulyás szerint Magyar az új Márki-Zay Péter, „annyi csupán a különbség, hogy Márki-Zay Péter nem terrorizálta a feleségét.”

Mindeközben Bayer Zsolt kormánypárti publicista a Magyar Nemzetben azt írta: nagyjából tíz éve tudják a Fideszben, hogy Magyar miképpen bánik a feleségével. Fideszes politikusok, képviselők pedig központi utasításra osztják meg Varga Judit Facebook-bejegyzéseit.

Ezt olvassa mindenki:
A legnagyobb magyar Offshore botrány: ismert magyar milliárdoshoz kötődő svájci bankszámla került elő 
Robbant a hír: Finnországban jelent meg Szijjártó testvére, nem akárminek lesz a tulajdonosa 
Egy magyarul kezdő szinten beszélő férfit neveztek ki miniszteri biztosnak 
Megkerülték akit kellett, majd Mészáros Lőrinc bankjára cserélték az OTP-t 
Népszava: Novák kitüntetett egy lelkészt, aki 62 millió forinttól fosztott meg egy iskolát 
Mutatjuk mi épül közel 20 milliárd forintért - (a becsült ár kétszereséért) 
Egy nap alatt öt, magyar kormánytámogatással megújult római katolikus templomot adtak át Erdélyben 
Az eddigi legdurvább esetre bukkantak: 20,86 milliárdos program és egy mosógép borzolja a kedélyeket....... 
Magyar Péter keményen rápirított Orbánra méghozzá nyilvánosan 
Elképesztő videó: 12 év kényszermunkára ítélnek két észak-koreai diákot, az ok megdöbbentő 
Nem akármit szerzett meg Tiborcz István - Magyar Péter szerint családi részvénytársaság lesz az ország 
Mészáros Lőrinc váratlanul megszólalt Magyar Péterről 
Népharag: nem akármiért kínoztak meg egy politikust a szomszédunkban - ilyen még nem volt Európában 
Óriási balhé: botránnyal indult a Schadl–Völner-ügy tárgyalása 
Óriási botrány: nem akárkik jelentek meg Mészárosék villája előtt, ajándékot is vittek 
Kiderült kinek írt érdekes SMS-t Tóth Gabi: "Gyere el, aztán olyat adunk neked......" 
Szánalmasan sikertelen akcióként tálalta Magyar Péter tüntetését a kormánymédia - alig néhány százan tüntikéztek 
Mutatjuk mennyi pénzébe került a magyaroknak a képen látható gazzal benőtt focipálya! - kapaszkodj meg! 
Brutális támadásokra készül Deutsch Tamás 
Kitört a háború: egymásnak esett Menczer Tamás és Márki-Zay Péter 
Magyar bank botrány: óriási büntetés jogsértések miatt, itt a teljes lista 
Az eddigi legnagyobb törvénymódosítás jön: egyszerre 20 törvényt ír át a Fidesz, mutatjuk a részleteket 
Mi jöhet még? Kiderült mit keresett Felcsút környékén K. Endre aki kegyelmet kapott 
Robbant a hír: Miniszteri biztos lett Orbán Ráhel barátnője 
Bayer Zsolt több empátiát és tisztességet várna mindenkitől! - közeleg a botrány 
Óriási botrány: kiderült, hogy nem az iskola, hanem három foci edzőpálya miatt vágatná ki az erdőt a püspök 
Robbant a hír: reagáltak a híresztelésekre amelyek szerint Orbán Gáspár meghalt - elárulták hol szolgál most 
Havi közel 5 milliót kapott Schmidt Mária Történelem és Társadalom Kutatásért 
Milliárdokból rendezhet gigarendezvényt Áder János alapítványa - mutatjuk 
A felcsúti futballbevételek meghaladták a 100 milliárd forintos határt - tao-pénzek, állami támogatások és vállalati adományok ... 
Kiderült kinek az utasítására törölhették Orbán Ráhel tokaji földjeiről az állam elővásárlási jogát - rendőrségi nyomozás indult 
Kemény dolgokat mondott Dobrev Klára Magyar Péterről 
2024-04-27. szombat
  Home   Impresszum   Kapcsolat   Facebook 2018-2024 Minden jog fenntartva ©  
Home   Impresszum   Kapcsolat   Facebook
2024-04-27. szombat
Varga Judit: Volt, hogy a férjem bezárt egy szobába, és az egyik kisfiam szabadított ki

Nem politikai céllal készítette Magyar Péter felvételt, hanem arra, hogy engem zsaroljon. Ez egy szimpla, személyes bosszú – Hajdú Péter Frizbi TV nevű YouTube-csatornáján szólalt meg először Varga Judit volt igazságügyi miniszter a februári lemondása óta. A kegyelmi ügy és a kedden közzétett hangfelvétel helyett azonban az előzetes alapján volt férjéről, Magyar Péterrel beszél, aki Varga állítása szerint verbálisan és fizikailag bántalmazta őt évekig.

„Szörnyen megalázó ez a helyzet számomra” – fogalmazott Varga, és arról beszélt: nem akarta kapcsolata poklát bemutatni a nyilvánosságnak. Csak a családja tisztessége és igazságérzete érdekében szólal meg. Szerinte sok ilyen családi történet van Magyarországon, és ez csak azért lehet különleges, mert ő egy időben igazságügyi miniszter volt. Varga arról beszélt, volt férje a mindennapokban zsarolta, hogy felvételeket készít róla, miközben ő magas politikai pozíciót töltött be. „Azzal próbált sakkban tartani, hogy ő majd kitálal az otthon történtekről.”

Amikor fiatalon megismerkedtek, elbűvölte Vargát Magyar a külsejével, a lánglelkűségével, Petőfi-idézetekkel, szép szerelmes leveleivel. „Én tényleg beleszerettem ebbe a jelenségbe.”

Az első tőrdöfés az volt, amikor első gyermekük megszületése után nem sokkal Magyar azzal alázta meg, hogy miért nem tud összetenni egy szép magyar mondatot, miközben a babát csodálta. „Elkezdtem sírni a konyhában. Odajött, és azt mondta: sírjál, majd elmegy a tejed” – idézte fel Varga ezt az esetet. Azt is rendszeresen kritizálta Magyar, hogy „milyen proli dolgokról” beszél a felesége és az anyósa telefonon egymással. Azzal is gúnyolta a férje, hogy milyen barátai vannak.

Már 2013-ban megpróbáltunk egyszer elválni, magyarázta Varga. Elmentek párterápiára, és megpróbálták rendezni a kapcsolatukat. Azt is állította a korábbi igazságügyi miniszter, hogy Magyar az ő pozíciójának köszönhetően kapott jó állásokat. De nem csak rajta, hanem jóbarátján, esküvői tanúján és egyik gyermekük keresztapján, Gulyás Gergelyen is „élősködött”, és közben folyamatosan sértegette a minisztert.

Bár voltak jó pillanatok is a közös életükben, de a házasságuk második évétől folyamatosak voltak a veszekedések Varga szerint, és emiatt ő sokat panaszkodott a barátainak, szüleinek rokonainak. „Minden családi alkalom arról szólt, hogy én panaszkodtam.” Arról beszélt, próbálta szakember segítségét is kérni, sok szakkönyvet olvasott, és igyekezett megmenteni a házasságukat. „Péter viselkedése volt az oka, hogy én mindig kikészültem, és sírtam.”

Varga állítása szerint azért vállalta el az államtitkári felkérést, mert így legalább hazaköltözhettek Brüsszelből, és itthon volt a családja. Itthon sem rendeződött a kapcsolatuk, 2021. januárjában költözött aztán el Varga, és májusban jöttek újra össze.

„Senki, soha, sem a Fideszből, sem a kormányból nem mondta meg, hogy mit csináljak a magánéletemben”

– mondta Varga, és cáfolta Magyar korábbi állítását, hogy a Karmelitából nem engedték őket elválni.


Olyan is előfordult az elmondása, hogy volt férje bezárta egy szobába, amikor miniszterként indulnia kellett volna egy rendezvényre beszédet mondani. Az egyik kisfia szabadította végül ki egy másik kulccsal.

Varga arról beszélt, a kabinetfőnöke és a személyi titkára már a férje erőszakos viselkedéséhez igazította a munkáját. Ha miniszterként például fontos interjúra készült, elzárták a telefonját, hogy ne lássa a férje becsmérlő üzeneteit.

„Állandóan attól kellett tartani, hogy Péternek milyen hangulata van. Attól féltem, hogy nem fogja abbahagyni az abúzust. És a Péter kijött a szobából, odament a konyhába, kivett egy kést és elkezdett járkálni egy késsel a kezében a házban” – mesélte Varga. Lehet, hogy csak erődemonstráció volt, Magyar ugyanis nem sokkal később visszament a hálószobába, és lefeküdt aludni.

És miért nem vált el korábban? „Azért, mert egy küzdő típus vagyok” – mondta Varga Judit. Volt férje közben adagolta a szeretetmorzsákat, szép leveleket írt például neki 2021-ben kézzel, amikor Varga először elköltözött tőle. Ebben Magyar például leírta, hogy tudja, mit kellene változtatnia, és hogyan kellene viselkednie, hogy ne veszítse el a családját. Például azt ígérte, hogy javítana a kapcsolatán az idősebb fiával, akit Varga szerint szintén verbálisan bántalmazott. Miután bejelentette Varga, hogy elválna a férjétől, szerinte Magyar manipulatív módon elkezdte gyűjteni a bizonyítékokat.

Általában a kormánybuktatással fenyegetőzött Magyar Varga szerint a veszekedéseik során, ez szerepel abban a rendőrségi jegyzőkönyvben is, amely miatt a HVG kereste Magyart pár hete. Erről az esetről azt mondta a volt igazságügyi miniszter, hogy haza akart menni a szüleihez Miskolcra egy veszekedés után. „Te nem mész sehova” – közölte vele a volt férje, és megpróbálta megakadályozni, hogy kimeneküljön. Minden úgy történt Varga szerint, ahogy a rendőrségi jegyzőkönyvben szerepel.

Varga állítása szerint mindent feladott a váláskor, és anyagilag is nagyon rosszul járt. Ezt szerinte bárki láthatja a legutóbbi vagyonnyilatkozatában. Ekkor azonban már úgy érezte, hogy akár egy bugyiban is eljönne, csak ott tudja hagyni a férjét. Magyar mostani árulása után sok ismerősüknek most esik le a tantusz Varga szerint, hogy ő miről panaszkodott évekig.

Az is a mintázatba illik Varga szerint, hogy volt férje nem hiszi el, hogy ő írta a keddi Facebook-posztokat. A volt igazságügyi miniszter állítja, a lelkéből írta ki a két bejegyzést. A nőjogi aktivistáknak pedig azt üzente Varga, hogy a szabadságharcos Magyar Péternek az a véleménye a nőkről, hogy nem valók a politikába.

Varga szerint tartozik azzal a nyilvánosságnak, hogy bemutassa Magyar valódi arcát. „Magyar Péter egy sértett ember, aki nem bírja elviselni, hogy a felesége képes volt otthagyni” – jelentette ki a volt igazságügyi miniszter. Szerinte Magyar bekattant, hogy elvesztette a pozícióit az állami nagyvállalatoknál, és elkezdte fenyegetni.

Mindezek ellenére Varga úgy érzi, hogy most boldog ember, és visszanyerheti azt az életét, amit Magyarral való megismerkedés előtt volt. Azt mondta, nemrég beiratkozott asztalosképzésre, és egy év után kap középfokú szakmai képesítést.

„Ami most történik, az a magyar politikatörténet leggusztustalanabb leszámolása és karaktergyilkossági kísérlete, amiben semmi sem szent” – reagált a szerda esti beszélgetés előzetesére Magyar Péter. Azt üzente volt feleségének, hogy nem fog vele nyilvános háborút vívni, mert szerinte Varga csak egy eszköz a romlott hatalom kezében, „nekem viszont nem csak a volt feleségem, hanem a gyermekeim anyja is vagy és leszel mindig”. „Végtelenül sajnállak, hogy ilyen helyzetbe kerültél. De a tét óriási. Egy egész országot kell most megmenteni” – írta Magyar.

Így jutottunk el Varga megszólalásáig

Kedd reggel Magyar Péter, Varga Judit volt férje újabb meghallgatásra ment be az ügyészségre, és előtte közzétett egy titokban rögzített hangfelvételt, amelyen a volt igazságügyi miniszter arról beszélt neki, hogy Rogán Antalék kihúzatták magukat a Schadl-Völner-ügy nyomozati anyagaiból. Varga azt is állította volt férjének, hogy már 2021 tavaszán szóltak Völner Pálnak, az ő akkori helyettesének a nyomozásról, de az államtitkár „nem hagyta abba”, Schadlt pedig azért nem lehetett megmenteni, mert Polt Péter legfőbb ügyész „nem ura a helyzetnek”.

Magyar korábban arról beszélt: a felvétel nyilvánosságra kerülése után a kormánynak nem marad más választása, mint hogy lemondjon.

„Döbbenet. Magyar Péter tényleg megtette. Ezzel zsarol több mint egy éve”

– nem sokkal a hangfelvétel megosztása után Varga Judit verbális és fizikai erőszakkal vádolta meg a volt férjét. Egy konkrét esetet is felidézett, amikor Magyar ittasan ért haza, és „válogatott szidalmakkal” ostorozta feleségét, lerángatta az ágytamla tetején lévő könyveket és a hátához vágta őket.

„Aztán levette a nadrágját és az övvel együtt azt is hozzám vágta. Éreztem a csatot, ahogy a hátamat megüti.”

Magyar erre úgy reagált, hogy volt felesége „a hangfelvételen elhangzott, a jogállamot alapjaiban megrengető, állításairól elterelendő a figyelmet kirakta a Rogán Antal által előre megírt hazugsággyűjteményt az ügyészségi meghallgatásomra időzítve”. Azt állítja, Varga nem ír igazat. „Nem, Judit, te nem azért mondtad ezeket, mert ezt akartam volna hallani, hanem azért, mert te is tudtad, hogy a maffiának dolgozol. Mint ahogy most is tudod és nem mersz velük szembemenni” – tette hozzá.

Később a kegyelmi botrány óta hallgató Varga újabb Facebook-poszttal jelentkezett. „Nem hagyhatom, hogy a lelkünket kétszer is megölje egy súlyos nárcisztikus személyiségzavarban szenvedő, gonosz ember. Egyszer a folyamatos bántalmazás során, másodszor pedig a múlt elfedését célzó hazugságaival” – fogalmazott, és további súlyos állításokat tett volt férjéről. Azt írta többek között, hogy Magyar megfenyegette őt és Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert, hogy ezt a felvételt nyilvánosságra hozza, ha nem állítják vissza az állami nagyvállalatoknál betöltött, jól fizető pozícióit.

„Sok hűhó semmiért. Kipukkadt a lufi. Egy megfélemlített feleséggel folytatott családi vitának semmi köze a közélethez” – a kormány nevében Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter, Magyar Péter régi jóbarátja reagált a közzétett hangfelvételekre. Gulyás szerint Magyar az új Márki-Zay Péter, „annyi csupán a különbség, hogy Márki-Zay Péter nem terrorizálta a feleségét.”

Mindeközben Bayer Zsolt kormánypárti publicista a Magyar Nemzetben azt írta: nagyjából tíz éve tudják a Fideszben, hogy Magyar miképpen bánik a feleségével. Fideszes politikusok, képviselők pedig központi utasításra osztják meg Varga Judit Facebook-bejegyzéseit.

A legnagyobb magyar Offshore botrány: ismert magyar milliárdoshoz kötődő svájci bankszámla került elő
Robbant a hír: Finnországban jelent meg Szijjártó testvére, nem akárminek lesz a tulajdonosa
Egy magyarul kezdő szinten beszélő férfit neveztek ki miniszteri biztosnak
Megkerülték akit kellett, majd Mészáros Lőrinc bankjára cserélték az OTP-t
Népszava: Novák kitüntetett egy lelkészt, aki 62 millió forinttól fosztott meg egy iskolát
Mutatjuk mi épül közel 20 milliárd forintért - (a becsült ár kétszereséért)
Egy nap alatt öt, magyar kormánytámogatással megújult római katolikus templomot adtak át Erdélyben
Az eddigi legdurvább esetre bukkantak: 20,86 milliárdos program és egy mosógép borzolja a kedélyeket.......
Magyar Péter keményen rápirított Orbánra méghozzá nyilvánosan
Elképesztő videó: 12 év kényszermunkára ítélnek két észak-koreai diákot, az ok megdöbbentő
Nem akármit szerzett meg Tiborcz István - Magyar Péter szerint családi részvénytársaság lesz az ország
Mészáros Lőrinc váratlanul megszólalt Magyar Péterről
Népharag: nem akármiért kínoztak meg egy politikust a szomszédunkban - ilyen még nem volt Európában
Óriási balhé: botránnyal indult a Schadl–Völner-ügy tárgyalása
Óriási botrány: nem akárkik jelentek meg Mészárosék villája előtt, ajándékot is vittek
Kiderült kinek írt érdekes SMS-t Tóth Gabi: "Gyere el, aztán olyat adunk neked......"
Szánalmasan sikertelen akcióként tálalta Magyar Péter tüntetését a kormánymédia - alig néhány százan tüntikéztek
Mutatjuk mennyi pénzébe került a magyaroknak a képen látható gazzal benőtt focipálya! - kapaszkodj meg!
Brutális támadásokra készül Deutsch Tamás
Kitört a háború: egymásnak esett Menczer Tamás és Márki-Zay Péter
Magyar bank botrány: óriási büntetés jogsértések miatt, itt a teljes lista
Az eddigi legnagyobb törvénymódosítás jön: egyszerre 20 törvényt ír át a Fidesz, mutatjuk a részleteket
Mi jöhet még? Kiderült mit keresett Felcsút környékén K. Endre aki kegyelmet kapott
Robbant a hír: Miniszteri biztos lett Orbán Ráhel barátnője
Bayer Zsolt több empátiát és tisztességet várna mindenkitől! - közeleg a botrány
Óriási botrány: kiderült, hogy nem az iskola, hanem három foci edzőpálya miatt vágatná ki az erdőt a püspök
Robbant a hír: reagáltak a híresztelésekre amelyek szerint Orbán Gáspár meghalt - elárulták hol szolgál most
Havi közel 5 milliót kapott Schmidt Mária Történelem és Társadalom Kutatásért
Milliárdokból rendezhet gigarendezvényt Áder János alapítványa - mutatjuk
A felcsúti futballbevételek meghaladták a 100 milliárd forintos határt - tao-pénzek, állami támogatások és vállalati adományok ...
Kiderült kinek az utasítására törölhették Orbán Ráhel tokaji földjeiről az állam elővásárlási jogát - rendőrségi nyomozás indult
Kemény dolgokat mondott Dobrev Klára Magyar Péterről
Hivatalos bejelentés: Videókat kezdett el vizsgálni a Szuverenitásvédelmi Hivatal
Kiderült ki ad 24 milliárd forintért tanácsokat a kormánynak
Orbán bevetette a csodafegyvert: új kormányzati szerv jött létre
Óriási átalakításba kezdett Orbán: meglehet a terve hogyan vágjon vissza
Nem akármit szerzett meg Tiborcz István külföldön - a térség legnagyobb tranzakciója
Fizethetnek a magyarok? - Semjén benyújtotta a kötelező járulékfizetésről szóló törvényjavaslatát - mutatjuk az eredményt
Orbán: a magyar szakképzés ott van Európa élvonalában
Óriási tömeg előtt adott ultimátumot Magyar Péter Orbán Viktornak - vagy azonnal lemond, vagy....
Magyar Péter: Annak örülnék a legjobban, ha más vinné ezt a feladatot, és újra átlagos életet élhetnék
Több mint 100 milliót vert el a református gyülekezet valamire amit sokan alig hisznek el - törvényes de etikus is?
Óriási botrány: durva dolgokat találtak a lélegeztetőgépeket beszerző cég mérlegében - de ez még nem minden
Hivatalos: nem akármelyik hatóság felett vette át a hatalmat Müller Cecília
Páros lábbal szállt bele Magyar Péterbe Schmidt Mária
Megfagyott a levegő a stúdióban: állítólag csak a szerencsén múlt, hogy nem mészárolták le Krausz Gábor húgát
Magyar Péter bohócnak nevezte Menczer Tamást, ami ezután jött arra nincsenek szavak
Egyetlen éjszaka 50 milliárdot költött el az uniós pénzből Orbán Viktor kormánya, hogy mire, az rejtély.
Bajban a magyar focilegenda? - A NAV végrehajtási eljárást indított a Dzsudzsák Balázs érdekeltségébe tartozó céggel szemben
2024-04-27. szombat
Home   Impresszum   Kapcsolat   Facebook
2018-2024 Minden jog fenntartva ©