Home   Impresszum   Kapcsolat   Facebook Budapest, Magyarország  
2024-04-27. szombat
Nacsa nekiment az ellenzéknek: devizahitelbe hajszolták a családokat, rálőttek a saját állampolgáraikra

Elindult a Stop Gyurcsány Stop Karácsony petíció. A következő két hétben több mint ezer aktivista gyűjti majd az aláírásokat az ország 300 pontján, később pedig házról házra járnak majd a Fidesz segítői. A kormánypártok az akcióval arra kívánják emlékeztetni az embereket, hogy akik hatalomra akarnak kerülni ugyanazok, mint akik 2002 és 2010 között tönkretették az országot. A petíció indulását Gyurcsány Ferenc sem hagyta szó nélkül, aki szerint a Fidesz óvodás szinten maradt ezzel a kampánnyal.


- Elindult a stop gyurcsány stop karácsonyi aláírásgyűjtés háromszáz helyszínen, ezer aktivistával, mik az eddigi tapasztalatok?

- Azt látjuk, hogy nagyon sokan jönnek aláírni ezt a petíciót. Azt látjuk, hogy örülnek az emberek a találkozásnak is, hiszen lehet egy kormánypárti aktivistával, Fidesz és a KDNP aktivistái vannak kint az utcán, sok helyen a választókerületi elnökök, a politikusok is részt vesznek ebben az aláírásgyűjtésben, és jó nyilván beszélgetni a közös ügyeinkről, és hát az emberek sokan Facebookon is írtak, hogy hol lehet megtalálni ezeket az aláíró helyszíneket, hol lehet megtalálni a standokat, ahol ki lehet fejezni ezt a fajta stop gyurcsány stop karácsony petícióhoz való támogatást, hiszen azt látják az emberek, hogy Gyurcsány Ferenc visszakéredzkedik a hatalomba, ott áll a küszöbön, és be szeretne jönni, és újra a hatalmat magához szeretné ragadni. És nagyon sokan vannak, akik ezt nem szeretnék ebben az országban.


- Hány aláírással lennének elégedettek, vagy akár olyan személyesen. Hát mi az a szám, az a minimum szám, amire azt mondanák, hogy ez egy sikeres akciónak bizonyult.

- Mindig a minél több a fontos, hogy minél több emberrel beszéljünk ezekről a témákról, hogy elérjünk minél több embert. Az első két hétben a köztereken, az utcán, a hétvégi piacok előtt lehet majd aláírni ezt a petíciót, és aztán utána pedig az aktivistáik föl is keresik az otthonaikban is az embereket, megkérdezve, hogy szeretnék aláírni ezt a petíciót. Nagyon fontos, hogy sokan vannak, akik már nem emlékeznek 2006-ra, mert akkor még gyerekek voltak, vagy akár meg sem születtek, vagy akörül voltak óvodás, iskolás korban. Nekik is el kell mondani, hogy mi volt 2006 őszén Gyurcsány-kormány miket tett Magyarországgal, hogyan adósította el, hogyan tette tönkre a merjünk kicsik lenni politikájával, hogyan fosztotta meg a nemzeti büszkeségétől ezt az országot, és hogy egyébként konkrétan milyen például a családokat, például a nyugdíjasokat, például a vállalkozásokat, milyen intézkedések sújtották abban az időben, hiszen emlékezhetünk arra, hogy egy többgyermekes családnak egy újabb gyerekvállalása szinte egyet jelentett a szegénységgel, a devizahitelbe hajszolták a családokat, mert megszüntették az otthonteremtési programokat, mert megszüntették a családtámogatásokat, a nyugdíjasoktól elvették a tizenharmadik havi nyugdíjat, a közszolgáktól elvették a tizenharmadik havi bért, és napestig tudnánk sorolni, rengeteg bűn van Gyurcsány Ferenc listáján, amit elkövettek, ami odáig vezetett, hogy 2010-ben a csőd szélére sodorták az országot, és a gazdaság teljesítménye rég nem látott mélységekben volt, és innen kellett aztán fölállni, és a nemzetnek közösen együtt felülemelkedni ezen a korszakon. Azra szeretnénk emlékeztetni az embereket, és azt szeretnénk ezzel üzenni ezzel a petícióval, hogy nem kérünk a Gyurcsány-korszakból, nem kérjük ezeket az intézkedéseket vissza, és nem kérjük ezeket a szereplőket vissza.


- Említette ugyanaz Gyurcsány Ferencet, ő ma reggel is reagált erre az aláírásgyűjtésre, pontosabban annak a megindulására, és azt mondta, hogy teljesen óvodás színvonal az, amivel a Fidesz-kdnp ér, és hogy ezek a fiúk talán valahogy így fogalmazok, már maradni is fognak ezen az óvodás színvonalon. Hogyan értékelné ezt a gyurcsányi helyzetelemzést?

- Hát Gyurcsány Ferenc pontosan tudja, hogy Magyarországon rengeteg ember elutasítja az ő politikáját, az ő személyét is elutasítja, pontosan tudja azt, hogy nagyon sok ember szenvedett az ő politikájától, családok, vállalkozások, nyugdíjasok, és az a 200 ezer ember, akit munkanélküliek hagytak az út szélén, és ezek az emberek pontosan tudják, hogy ő mit művelt, ezért fél ettől az aláírásgyűjtéstől, ezért láthatjuk azt, hogy megpróbálja elbagatellizálni, megpróbálja gunyorosan kicsúfolni. Én azt gondolom, hogy erre a legfrappánsabb válasz, hogyha aláírjuk ezt a petíciót.


- Gyurcsány Ferenc vasárnap is tett egy elég éles kijelentést, több véres kijelentést tett a kampánynyitóján a DK-nak. Azt is elmondta, hogy nem lehet olyanokkal párbeszédet kezdeményezni, akik KRESZ-táblák színvonalán kommunikálnak az emberekkel, és azt is elmondta, hogy nagytakarítás lesz majd itt tavasztól kezdve, és hogy fel kell készülnie mindenkinek a harcra, merthogy ez egy harcos időszak lesz. Ez egy hadüzenet?

- Hát láthatjuk azt, hogy a háborús retorikában a baloldalon nincs hiány a háborús retorikából, hiszen egyfolytában fenyegetőznek. Jakab Péter fekete Gyurcsány Ferenc dobra fára, és sorolhatnánk azokat a politikusokat, akik mindenféle jogállami alap nélkül börtönnel fenyegetnek politikusokat, akik ellehetetlenítéssel fenyegetnek jobboldali értelmiségiket, akik a foglalkozásuktól való eltiltással fenyegetőznek újságírók felé, tehát nem újdonság ez a retorika a bal oldalon, amikor az érdemi mondanivaló hiányát próbálják elfedni, olyankor jön a jelzők és a fenyegetések. És pontosan ezt láthattuk a DK kampánynyitó rendezvényén is. Fenyegetések, fenyegetések. Folyamatosan a kormánypártok, a kormánypárti szimpatizánsok, a kormánypárti politikusok felé hangzottak el ezek a fenyegetések. Mi azt gondoljuk, hogy erre viszont a legeslegfrappánsabb választ a választások napján lehet megadni.


- Mennyire lehet ez egy kemény, durva kampány? Mert ahogy ön is mondja, retorikailag már szinte elmentek a falig az ellenzéki hangadók. Gyurcsánynak több alkalommal is volt börtönnel való fenyegetése. Ugye azt is elmondta, hogy nem lehetnek még egyszer olyan naivak, mint 2006-ban voltak akár, amikor nem megfelelően kezelték a tömeget, aki ellenük tiltakozott, ami a Gyurcsány Ferenc szájából elég furán, hogy finoman fogalmazzak tőlünk. Tehát meddig mehetnek el? Ez a szint megmarad, vagy ennél is durvábbra számítanak azért?

- Hát ugye ők már megkorlapoztatták a saját állampolgáraikat, és rálőttek a saját állampolgáraikra, tehát semmitől sem fognak visszariadni, és olyan hataloméhesek és olyan módon szeretnének visszakapaszkodni a hatalomba, hogy semmitől nem fognak visszariadni az elkövetkezendő időszakban is, most is látjuk, hogy hazugságokkal, lejáratásokkal, rágalmakkal, ez az eszköztáruk a kampányban, ezekkel fognak élni a következő időszakban is, ne legyen kétségünk mindenkit, aki bármilyen módon a kereszténydemokrata nemzeti oldal mellett köteleződik el, azt ők meg fogják támadni.


- A Fővárosi Közgyűlés a mai nap folyamán elfogadta azt a javaslatot, miszerint ha a diákváros nem az eredeti formájában valósulna meg, akkor a Fővárosi Önkormányzat megvétózza az atlétikai vb-nek a megrendezését, illetőleg ezzel egy időben, kicsivel később leszavazták azt a DK-s javaslatot, ami viszont kompromisszum nélkül megfúrta volna, amennyiben ez teheti az atlétikai világbajnokságot. Mire utal ez a kis zavar az erőben, ami az ellenzéknél látszott a fővárosi közgyűlésben, hogy szinte maguk sem tudták, hogy akkor most melyik szavazatot kéne, melyik javaslatot kéne támogatni. Egyáltalán a DK miért ment bele ebbe, mikor már tudták előzetesen, hogy van egy többségi ellenzéki többség által támogatott javaslat?

- Látjuk, hogy egy év után ült össze újra a fővárosi közgyűlés, ami sajnos igazából nem fővárosi közgyűlés volt, hanem Karácsony Gergely egy kampányeseménnyé aljasította le ezt a fontos fórumot. Látjuk azt, hogy Karácsony Gergely saját kampányáról és az előválasztás cicaharcairól szólt ez a mai nap. Semmilyen módon, érdemben, mélységében nem tudták tárgyalni a Budapestről szóló előterjesztéseket. Közben azt láthattuk, hogy Budapest utcáin káosz van, dugó van, kosz van, rendetlenség van, a közterületek rendezetlenek, ezért mindenféle más politikai vádakkal és politikai koalitásokkal próbálják elterelni ezekről a figyelmet, hogy ők most főállásban kizárólag kampányolnak, és sajnos jelenleg a fővárosnak nincsen gazdája. Még a fővárosi közgyűlést is lealjasították egy silány kampányeseménnyé, nemhogy az intézkedéseket, amelyeket nem tudnak meghozni a budapestiek érdekében. Ez szerintem egy nagyon szomorú tény, hogy itt tartunk, hogy Karácsony Gergely már a munkakörét, a munkaköri kötelességét sem látja el, és kizárólag kampányol, a budapestiekkel pedig nem törődik. A Challenge-nek köszönöm szépen.

Ezt olvassa mindenki:
Mutatjuk mennyi pénzébe került a magyaroknak a képen látható gazzal benőtt focipálya! - kapaszkodj meg! 
Brutális támadásokra készül Deutsch Tamás 
Kitört a háború: egymásnak esett Menczer Tamás és Márki-Zay Péter 
Magyar bank botrány: óriási büntetés jogsértések miatt, itt a teljes lista 
Az eddigi legnagyobb törvénymódosítás jön: egyszerre 20 törvényt ír át a Fidesz, mutatjuk a részleteket 
Mi jöhet még? Kiderült mit keresett Felcsút környékén K. Endre aki kegyelmet kapott 
Robbant a hír: Miniszteri biztos lett Orbán Ráhel barátnője 
Bayer Zsolt több empátiát és tisztességet várna mindenkitől! - közeleg a botrány 
Óriási botrány: kiderült, hogy nem az iskola, hanem három foci edzőpálya miatt vágatná ki az erdőt a püspök 
Robbant a hír: reagáltak a híresztelésekre amelyek szerint Orbán Gáspár meghalt - elárulták hol szolgál most 
Havi közel 5 milliót kapott Schmidt Mária Történelem és Társadalom Kutatásért 
Milliárdokból rendezhet gigarendezvényt Áder János alapítványa - mutatjuk 
A felcsúti futballbevételek meghaladták a 100 milliárd forintos határt - tao-pénzek, állami támogatások és vállalati adományok ... 
Kiderült kinek az utasítására törölhették Orbán Ráhel tokaji földjeiről az állam elővásárlási jogát - rendőrségi nyomozás indult 
Kemény dolgokat mondott Dobrev Klára Magyar Péterről 
Hivatalos bejelentés: Videókat kezdett el vizsgálni a Szuverenitásvédelmi Hivatal 
Kiderült ki ad 24 milliárd forintért tanácsokat a kormánynak 
Orbán bevetette a csodafegyvert: új kormányzati szerv jött létre 
Óriási átalakításba kezdett Orbán: meglehet a terve hogyan vágjon vissza 
Nem akármit szerzett meg Tiborcz István külföldön - a térség legnagyobb tranzakciója 
Fizethetnek a magyarok? - Semjén benyújtotta a kötelező járulékfizetésről szóló törvényjavaslatát - mutatjuk az eredményt 
Orbán: a magyar szakképzés ott van Európa élvonalában 
Óriási tömeg előtt adott ultimátumot Magyar Péter Orbán Viktornak - vagy azonnal lemond, vagy.... 
Magyar Péter: Annak örülnék a legjobban, ha más vinné ezt a feladatot, és újra átlagos életet élhetnék 
Több mint 100 milliót vert el a református gyülekezet valamire amit sokan alig hisznek el - törvényes de etikus is? 
Óriási botrány: durva dolgokat találtak a lélegeztetőgépeket beszerző cég mérlegében - de ez még nem minden 
Hivatalos: nem akármelyik hatóság felett vette át a hatalmat Müller Cecília 
Páros lábbal szállt bele Magyar Péterbe Schmidt Mária 
Megfagyott a levegő a stúdióban: állítólag csak a szerencsén múlt, hogy nem mészárolták le Krausz Gábor húgát 
Magyar Péter bohócnak nevezte Menczer Tamást, ami ezután jött arra nincsenek szavak 
Egyetlen éjszaka 50 milliárdot költött el az uniós pénzből Orbán Viktor kormánya, hogy mire, az rejtély. 
Bajban a magyar focilegenda? - A NAV végrehajtási eljárást indított a Dzsudzsák Balázs érdekeltségébe tartozó céggel szemben 
2024-04-27. szombat
  Home   Impresszum   Kapcsolat   Facebook 2018-2024 Minden jog fenntartva ©  
Home   Impresszum   Kapcsolat   Facebook
2024-04-27. szombat
Nacsa nekiment az ellenzéknek: devizahitelbe hajszolták a családokat, rálőttek a saját állampolgáraikra

Elindult a Stop Gyurcsány Stop Karácsony petíció. A következő két hétben több mint ezer aktivista gyűjti majd az aláírásokat az ország 300 pontján, később pedig házról házra járnak majd a Fidesz segítői. A kormánypártok az akcióval arra kívánják emlékeztetni az embereket, hogy akik hatalomra akarnak kerülni ugyanazok, mint akik 2002 és 2010 között tönkretették az országot. A petíció indulását Gyurcsány Ferenc sem hagyta szó nélkül, aki szerint a Fidesz óvodás szinten maradt ezzel a kampánnyal.


- Elindult a stop gyurcsány stop karácsonyi aláírásgyűjtés háromszáz helyszínen, ezer aktivistával, mik az eddigi tapasztalatok?

- Azt látjuk, hogy nagyon sokan jönnek aláírni ezt a petíciót. Azt látjuk, hogy örülnek az emberek a találkozásnak is, hiszen lehet egy kormánypárti aktivistával, Fidesz és a KDNP aktivistái vannak kint az utcán, sok helyen a választókerületi elnökök, a politikusok is részt vesznek ebben az aláírásgyűjtésben, és jó nyilván beszélgetni a közös ügyeinkről, és hát az emberek sokan Facebookon is írtak, hogy hol lehet megtalálni ezeket az aláíró helyszíneket, hol lehet megtalálni a standokat, ahol ki lehet fejezni ezt a fajta stop gyurcsány stop karácsony petícióhoz való támogatást, hiszen azt látják az emberek, hogy Gyurcsány Ferenc visszakéredzkedik a hatalomba, ott áll a küszöbön, és be szeretne jönni, és újra a hatalmat magához szeretné ragadni. És nagyon sokan vannak, akik ezt nem szeretnék ebben az országban.


- Hány aláírással lennének elégedettek, vagy akár olyan személyesen. Hát mi az a szám, az a minimum szám, amire azt mondanák, hogy ez egy sikeres akciónak bizonyult.

- Mindig a minél több a fontos, hogy minél több emberrel beszéljünk ezekről a témákról, hogy elérjünk minél több embert. Az első két hétben a köztereken, az utcán, a hétvégi piacok előtt lehet majd aláírni ezt a petíciót, és aztán utána pedig az aktivistáik föl is keresik az otthonaikban is az embereket, megkérdezve, hogy szeretnék aláírni ezt a petíciót. Nagyon fontos, hogy sokan vannak, akik már nem emlékeznek 2006-ra, mert akkor még gyerekek voltak, vagy akár meg sem születtek, vagy akörül voltak óvodás, iskolás korban. Nekik is el kell mondani, hogy mi volt 2006 őszén Gyurcsány-kormány miket tett Magyarországgal, hogyan adósította el, hogyan tette tönkre a merjünk kicsik lenni politikájával, hogyan fosztotta meg a nemzeti büszkeségétől ezt az országot, és hogy egyébként konkrétan milyen például a családokat, például a nyugdíjasokat, például a vállalkozásokat, milyen intézkedések sújtották abban az időben, hiszen emlékezhetünk arra, hogy egy többgyermekes családnak egy újabb gyerekvállalása szinte egyet jelentett a szegénységgel, a devizahitelbe hajszolták a családokat, mert megszüntették az otthonteremtési programokat, mert megszüntették a családtámogatásokat, a nyugdíjasoktól elvették a tizenharmadik havi nyugdíjat, a közszolgáktól elvették a tizenharmadik havi bért, és napestig tudnánk sorolni, rengeteg bűn van Gyurcsány Ferenc listáján, amit elkövettek, ami odáig vezetett, hogy 2010-ben a csőd szélére sodorták az országot, és a gazdaság teljesítménye rég nem látott mélységekben volt, és innen kellett aztán fölállni, és a nemzetnek közösen együtt felülemelkedni ezen a korszakon. Azra szeretnénk emlékeztetni az embereket, és azt szeretnénk ezzel üzenni ezzel a petícióval, hogy nem kérünk a Gyurcsány-korszakból, nem kérjük ezeket az intézkedéseket vissza, és nem kérjük ezeket a szereplőket vissza.


- Említette ugyanaz Gyurcsány Ferencet, ő ma reggel is reagált erre az aláírásgyűjtésre, pontosabban annak a megindulására, és azt mondta, hogy teljesen óvodás színvonal az, amivel a Fidesz-kdnp ér, és hogy ezek a fiúk talán valahogy így fogalmazok, már maradni is fognak ezen az óvodás színvonalon. Hogyan értékelné ezt a gyurcsányi helyzetelemzést?

- Hát Gyurcsány Ferenc pontosan tudja, hogy Magyarországon rengeteg ember elutasítja az ő politikáját, az ő személyét is elutasítja, pontosan tudja azt, hogy nagyon sok ember szenvedett az ő politikájától, családok, vállalkozások, nyugdíjasok, és az a 200 ezer ember, akit munkanélküliek hagytak az út szélén, és ezek az emberek pontosan tudják, hogy ő mit művelt, ezért fél ettől az aláírásgyűjtéstől, ezért láthatjuk azt, hogy megpróbálja elbagatellizálni, megpróbálja gunyorosan kicsúfolni. Én azt gondolom, hogy erre a legfrappánsabb válasz, hogyha aláírjuk ezt a petíciót.


- Gyurcsány Ferenc vasárnap is tett egy elég éles kijelentést, több véres kijelentést tett a kampánynyitóján a DK-nak. Azt is elmondta, hogy nem lehet olyanokkal párbeszédet kezdeményezni, akik KRESZ-táblák színvonalán kommunikálnak az emberekkel, és azt is elmondta, hogy nagytakarítás lesz majd itt tavasztól kezdve, és hogy fel kell készülnie mindenkinek a harcra, merthogy ez egy harcos időszak lesz. Ez egy hadüzenet?

- Hát láthatjuk azt, hogy a háborús retorikában a baloldalon nincs hiány a háborús retorikából, hiszen egyfolytában fenyegetőznek. Jakab Péter fekete Gyurcsány Ferenc dobra fára, és sorolhatnánk azokat a politikusokat, akik mindenféle jogállami alap nélkül börtönnel fenyegetnek politikusokat, akik ellehetetlenítéssel fenyegetnek jobboldali értelmiségiket, akik a foglalkozásuktól való eltiltással fenyegetőznek újságírók felé, tehát nem újdonság ez a retorika a bal oldalon, amikor az érdemi mondanivaló hiányát próbálják elfedni, olyankor jön a jelzők és a fenyegetések. És pontosan ezt láthattuk a DK kampánynyitó rendezvényén is. Fenyegetések, fenyegetések. Folyamatosan a kormánypártok, a kormánypárti szimpatizánsok, a kormánypárti politikusok felé hangzottak el ezek a fenyegetések. Mi azt gondoljuk, hogy erre viszont a legeslegfrappánsabb választ a választások napján lehet megadni.


- Mennyire lehet ez egy kemény, durva kampány? Mert ahogy ön is mondja, retorikailag már szinte elmentek a falig az ellenzéki hangadók. Gyurcsánynak több alkalommal is volt börtönnel való fenyegetése. Ugye azt is elmondta, hogy nem lehetnek még egyszer olyan naivak, mint 2006-ban voltak akár, amikor nem megfelelően kezelték a tömeget, aki ellenük tiltakozott, ami a Gyurcsány Ferenc szájából elég furán, hogy finoman fogalmazzak tőlünk. Tehát meddig mehetnek el? Ez a szint megmarad, vagy ennél is durvábbra számítanak azért?

- Hát ugye ők már megkorlapoztatták a saját állampolgáraikat, és rálőttek a saját állampolgáraikra, tehát semmitől sem fognak visszariadni, és olyan hataloméhesek és olyan módon szeretnének visszakapaszkodni a hatalomba, hogy semmitől nem fognak visszariadni az elkövetkezendő időszakban is, most is látjuk, hogy hazugságokkal, lejáratásokkal, rágalmakkal, ez az eszköztáruk a kampányban, ezekkel fognak élni a következő időszakban is, ne legyen kétségünk mindenkit, aki bármilyen módon a kereszténydemokrata nemzeti oldal mellett köteleződik el, azt ők meg fogják támadni.


- A Fővárosi Közgyűlés a mai nap folyamán elfogadta azt a javaslatot, miszerint ha a diákváros nem az eredeti formájában valósulna meg, akkor a Fővárosi Önkormányzat megvétózza az atlétikai vb-nek a megrendezését, illetőleg ezzel egy időben, kicsivel később leszavazták azt a DK-s javaslatot, ami viszont kompromisszum nélkül megfúrta volna, amennyiben ez teheti az atlétikai világbajnokságot. Mire utal ez a kis zavar az erőben, ami az ellenzéknél látszott a fővárosi közgyűlésben, hogy szinte maguk sem tudták, hogy akkor most melyik szavazatot kéne, melyik javaslatot kéne támogatni. Egyáltalán a DK miért ment bele ebbe, mikor már tudták előzetesen, hogy van egy többségi ellenzéki többség által támogatott javaslat?

- Látjuk, hogy egy év után ült össze újra a fővárosi közgyűlés, ami sajnos igazából nem fővárosi közgyűlés volt, hanem Karácsony Gergely egy kampányeseménnyé aljasította le ezt a fontos fórumot. Látjuk azt, hogy Karácsony Gergely saját kampányáról és az előválasztás cicaharcairól szólt ez a mai nap. Semmilyen módon, érdemben, mélységében nem tudták tárgyalni a Budapestről szóló előterjesztéseket. Közben azt láthattuk, hogy Budapest utcáin káosz van, dugó van, kosz van, rendetlenség van, a közterületek rendezetlenek, ezért mindenféle más politikai vádakkal és politikai koalitásokkal próbálják elterelni ezekről a figyelmet, hogy ők most főállásban kizárólag kampányolnak, és sajnos jelenleg a fővárosnak nincsen gazdája. Még a fővárosi közgyűlést is lealjasították egy silány kampányeseménnyé, nemhogy az intézkedéseket, amelyeket nem tudnak meghozni a budapestiek érdekében. Ez szerintem egy nagyon szomorú tény, hogy itt tartunk, hogy Karácsony Gergely már a munkakörét, a munkaköri kötelességét sem látja el, és kizárólag kampányol, a budapestiekkel pedig nem törődik. A Challenge-nek köszönöm szépen.

Mutatjuk mennyi pénzébe került a magyaroknak a képen látható gazzal benőtt focipálya! - kapaszkodj meg!
Brutális támadásokra készül Deutsch Tamás
Kitört a háború: egymásnak esett Menczer Tamás és Márki-Zay Péter
Magyar bank botrány: óriási büntetés jogsértések miatt, itt a teljes lista
Az eddigi legnagyobb törvénymódosítás jön: egyszerre 20 törvényt ír át a Fidesz, mutatjuk a részleteket
Mi jöhet még? Kiderült mit keresett Felcsút környékén K. Endre aki kegyelmet kapott
Robbant a hír: Miniszteri biztos lett Orbán Ráhel barátnője
Bayer Zsolt több empátiát és tisztességet várna mindenkitől! - közeleg a botrány
Óriási botrány: kiderült, hogy nem az iskola, hanem három foci edzőpálya miatt vágatná ki az erdőt a püspök
Robbant a hír: reagáltak a híresztelésekre amelyek szerint Orbán Gáspár meghalt - elárulták hol szolgál most
Havi közel 5 milliót kapott Schmidt Mária Történelem és Társadalom Kutatásért
Milliárdokból rendezhet gigarendezvényt Áder János alapítványa - mutatjuk
A felcsúti futballbevételek meghaladták a 100 milliárd forintos határt - tao-pénzek, állami támogatások és vállalati adományok ...
Kiderült kinek az utasítására törölhették Orbán Ráhel tokaji földjeiről az állam elővásárlási jogát - rendőrségi nyomozás indult
Kemény dolgokat mondott Dobrev Klára Magyar Péterről
Hivatalos bejelentés: Videókat kezdett el vizsgálni a Szuverenitásvédelmi Hivatal
Kiderült ki ad 24 milliárd forintért tanácsokat a kormánynak
Orbán bevetette a csodafegyvert: új kormányzati szerv jött létre
Óriási átalakításba kezdett Orbán: meglehet a terve hogyan vágjon vissza
Nem akármit szerzett meg Tiborcz István külföldön - a térség legnagyobb tranzakciója
Fizethetnek a magyarok? - Semjén benyújtotta a kötelező járulékfizetésről szóló törvényjavaslatát - mutatjuk az eredményt
Orbán: a magyar szakképzés ott van Európa élvonalában
Óriási tömeg előtt adott ultimátumot Magyar Péter Orbán Viktornak - vagy azonnal lemond, vagy....
Magyar Péter: Annak örülnék a legjobban, ha más vinné ezt a feladatot, és újra átlagos életet élhetnék
Több mint 100 milliót vert el a református gyülekezet valamire amit sokan alig hisznek el - törvényes de etikus is?
Óriási botrány: durva dolgokat találtak a lélegeztetőgépeket beszerző cég mérlegében - de ez még nem minden
Hivatalos: nem akármelyik hatóság felett vette át a hatalmat Müller Cecília
Páros lábbal szállt bele Magyar Péterbe Schmidt Mária
Megfagyott a levegő a stúdióban: állítólag csak a szerencsén múlt, hogy nem mészárolták le Krausz Gábor húgát
Magyar Péter bohócnak nevezte Menczer Tamást, ami ezután jött arra nincsenek szavak
Egyetlen éjszaka 50 milliárdot költött el az uniós pénzből Orbán Viktor kormánya, hogy mire, az rejtély.
Bajban a magyar focilegenda? - A NAV végrehajtási eljárást indított a Dzsudzsák Balázs érdekeltségébe tartozó céggel szemben
Robbant a hír: reagáltak a híresztelésekre amelyek szerint Orbán Gáspár meghalt - elárulták hol szolgál most
Ebből botrány lesz: Rogán Antalról indítottak videósorozatot, kicsoda Ő és hogyan vált ennyire ismertté és befolyásossá?
Kocsis Máté nem kímélte Magyar Pétert: bosszúszomjas férj, áruló......
Már Felcsúton is lázadnak? - váratlan kép jelent meg
Deutsch Tamás bedurvult: a politikai "őrültek házába" illeszkedik a magyar "dollárbaloldal"
Személyesen Orbán adott utasítást arra, hogy vonják be Rogánt is az újabb milliárdos költésbe - Milliárdok az éj leple alatt
Fegyveres rendőrök vonultak ki reggel a Lidlhöz - le kellett zárni az üzletet
A DK szerint Magyar Péter közpénzekkel támogatott fideszes álcivil szervezettel kötött megállapodást
Előkerült két szerződés a kínai rendőrökről - a Belügyminisztérium kötötte a Kínai Népköztársasággal,
Fideszes polgármester: Hadházy be is kap.....ha...tja
A kínaiak is megjelenhetnek a Paks II. beruházás körül
Újabb piacra lépett Mészáros Lőrinc: Te is az ügyfele lehetsz, egymillió háztartással akarnak szerződni
Újabb képek jöttek: Orbán Gáspár megbújt egy oszlop mögött Csádban
Gyorsan eltüntette a kormány a céget, ahonnan Kocsis Máté felesége félmilliós fizetést vett fel
Kitört a Győzike botrány: ügyvédi felszólítást küldött az RTL-nek, meg is osztotta
Gödi akkugyár: 88 tonnányi magzatkárosító oldószer a levegőben, nehézfémek a dolgozók szervezetében
Nem akármi történt azután, hogy Deutsch Tamást nyilvánosan Rogán Antalról kérdezték
2024-04-27. szombat
Home   Impresszum   Kapcsolat   Facebook
2018-2024 Minden jog fenntartva ©