Home   Impresszum   Kapcsolat   Facebook Budapest, Magyarország  
2024-06-15. szombat
Óriási balhé: botránnyal indult a Schadl–Völner-ügy tárgyalásaEgy politikus próbálta megzavarni a Schadl–Völner-ügy csütörtöki tárgyalását, ám nem járt sikerrel. Schadl György és Völner Pál ismételten a vádlottak padján ülve figyelte egy végrehajtó tanúvallomását, aki korábban a végrehajtói kar elnökének irodájában dolgozott.
Csütörtök reggel folytatódott a Fővárosi Törvényszék földszinti tárgyalótermében a Schadl–Völner-ügy tárgyalása, ám nem indult zökkenőmentesen. Az ülés elején Szabó Bálint próbált meg bejutni a terembe, a regisztrációs listán azonban nem szerepelt, így nem engedték be a törvényszék munkatársai. Az önkormányzati képviselő azért akart belépni a terembe, hogy közölje, Schadl György ügyvédje, Morvai Attila nem járhatna el az ügyben, mert korábban az ügyészség munkatársa volt. Tóth Erzsébet, az ügyben eljáró bírónő többszöri felszólítására hagyta csak el a termet és környékét. A tanácselnök még a tárgyalás megkezdése előtt jelezte, hogy az az összeférhetetlenség, amire Szabó Bálint hivatkozik, nem áll fenn.

A szegedi politikus nem először jelenik meg az ügy egyik színhelyén, korábban Magyar Péter első ügyészségi meghallgatásán is feltűnt, és megpróbált bejutni a Fővárosi Nyomozó Ügyészség épületébe. Akkor közölte, neki is vannak információi, de Magyar Péter szerint nem is volt meghallgatva Szabó Bálint.

Schadl György volt kollégáját hallgatták meg

Ismételten tanúmeghallgatással folytatódott a tárgyalás csütörtökön, egy végrehajtót hallgatott meg a bíróság. P. Máté korábban Schadl György irodájában dolgozott, a megjelent vádlottakat jól ismeri, csupán Völner Pállal találkozott mindössze két alkalommal. Ilyenkor a volt államtitkár az egykori végrehajtót az irodájában kereste fel P. elmondása szerint.

P. Máté részletesen számolt be arról, hogy az irodában hogyan működött a feladatok leosztása, így beszélt a negyedrendű M. Viktor és a koronatanúként ismert F. Vivien munkájáról is. A bírónő kérdéseire Sz. Kálmánhoz hasonlóan elmondta, hogy mindenese volt Schadlnek, néha az eseményekről küldött neki értesítést, máskor Salgó polcot szerelt az irodában szombat éjfélig.

Az iroda pénzügyeivel nem volt sok dolga, egyszer kellett csak a bankba mennie emiatt. Kollégáival nem nézték egymás táblázatát a széfben történő pénzmozgások miatt, olyat soha nem látott, hogy Schadl György pénzt tett volna be a páncélszekrénybe. Felettese nem volt bent az irodában túl gyakran, ezért a feladatokat ő adta ki a munkatársaknak.

P. Máté három órán keresztül kapta a kérdéseket Tóth Erzsébettől, eközben Schadl György alig kétlépésnyire tőle folyamatosan jegyzetelte az észrevételeit az elhangzottakkal kapcsolatban.

Nem akarta elhinni, hogy mi történt a főnökével

A férfi nem szívesen emlékszik vissza a napra, amikor megtudta, hogy Schadl Györgyöt elfogták. Aznap is hosszú időbe telt, mire felfogta, hogy mi történt a főnökével, majd megjelent az ügyészség a budaörsi irodában. Ő elsőként F. Vivient hívta, de emlékei szerint mindössze 1-2 szót váltottak az éppen Monoron tartózkodó kolléganőjével, hogy elmondja a helyzetüket. A telefonálást azonban hamar be kellett fejeznie, mert a házkutatás közben a hatóság tagjai rászóltak.

Ismert, F. Vivien a monori irodában volt, amikor jött a hír, hogy Schadlt letartóztatták, és a budaörsi irodában éppen házkutatást tartanak. Alig egy órával később már Monoron voltak a hatóságok, és ő nem sokkal ezek után került az ügyészségre. F. Vivienben egyébként nem merült fel, hogy bűncselekményt követ el Schadl.

A történtek után P. Máté nem beszélt a többi végrehajtóval, és elmondása szerint ők sem keresték őt. Nem is tudott arról, hogy az ügyészség megjelent időközben a másik irodában is, ahol szintén házkutatást tartottak.

P. Máté meghallgatása a következő héten folytatódik.

Vesztegetés egy nyaralóért?

Szerdán Schadl Györgyék siófoki nyaralója volt porondon, ahol az ügyészség szerint az egykori végrehajtó 500 ezer forinttal vesztegetett volna meg egy kormányhivatalnokot, hogy hunyjon szemet az építkezésen történt szabálytalanságok felett. A tanúkénti meghallgatásán már úgy nyilatkozott, hogy nem is ismerte Schadl Györgyöt, valamint pénzt se kapott, csak azt hitte, hogy az építtető meg akarta őt vesztegetni.

Azon a napon a korábban meghallgatott másik tanú úgy emlékezett, hogy szabálytalanság nem is vetődött fel az ingatlannal kapcsolatban. A nyaralót felújító vállalkozót korábban elítélték a történtek miatt, de csütörtökön állította, hogy csak azért ismerte be a bűncselekményt, mert nem volt pénze arra, hogy fizesse a védőjét.

Ezen a tárgyaláson nem vett részt Völner Pál, ugyanis a volt államtitkárt nem érintette az ügy ezen része, ezért igazoltan maradhatott távol az első olyan üléstől, amelyet a Magyar Péter-féle hangfelvétel megjelenése óta tartott a törvényszék. Az Indexnek nyilatkozó ügyvéd szerint viszont nem elképzelhetetlen, hogy végül felmenti a törvényszék a volt államtitkárt, de még Schadl György is enyhébb büntetésre számíthat.

Hangfelvétel miatt áll a bál

Magyar Pétert márciusban hallgatták meg először tanúként a Fővárosi Nyomozó Ügyészségen, ahova jogi képviselői – többek között Bárándy Péter volt igazságügyi miniszter – is elkísérték.

Meghallgatása után három állítást fogalmazott meg a Schadl–Völner-ügyről:

Schadl György „Rogán Antal propagandaminiszter embere volt”.
A kormány már a meggyanúsítás és az őrizetbe vétel előtt tudott arról, hogy büntetőeljárás és titkos megfigyelés zajlik, és erről Völner Pált is tájékoztatták. „Azt, hogy konkrétan ki mit tudott, és ki kit tájékoztatott, nem tudtam elmondani.”
Rogán Antal és/vagy Rogán Antal emberei bementek az ügyészségre, és manipulálták, átírták, megmásították az ügyészségi iratokat.
Az ügyészség képtelenségnek nevezte, hogy „a megnevezett ügyben bizonyítékot tartott vissza, vagy bárki az ügyészségen lévő bizonyítékot semmisített volna meg”. Magyar Péter kedd reggeli meghallgatására ígért olyan hangfelvételt, amellyel bizonyítani tudja állításait. A hangfelvételt közzé is tette, annak leiratát itt olvashatja.


A Központi Nyomozó Főügyészség ezután közleményben reagált a felvételre, ebben úgy fogalmaztak, hogy „helytálló az a hangfelvételen szereplő megállapítás, amely szerint dr. Polt Péter legfőbb ügyész nem uralja az ügyészséget. A legfőbb ügyész vezeti és irányítja Magyarország Ügyészségét, ahol a törvények uralma érvényesül”. Az ügyészség pedig „valamennyi, a felvételen és dr. Magyar Péter tanúkihallgatásán elhangzott állítást elemzi, értékeli, és további bizonyítási cselekményeket végez”. Hozzátették, hogy az ügyészségi iratok eltüntetése, átírása nem csupán jogi, hanem fizikai képtelenség, és valamennyi, az ügyészségen megjelenő adat és annak sorsa keletkezésétől kezdve dokumentálva van.

Fürcht Pál főügyész nemrég sajtótájékoztatón számolt be a hangfelvétellel kapcsolatos nyomozásról, ahol kiderült, hogy tanúként hallgatták meg a volt igazságügyi minisztert, Varga Juditot, majd hozzátette, tudják, ki az a Tóni, Barbara és Ádám.
Ezt olvassa mindenki:
Óriási botrány: az egyik magyar párt volt nagykanizsai elnöke az egyik hatalomátvételre készülő szkíta 
Így imádkozik együtt a Parlamenti Imacsoport - íme az információk 
Kiderült, hány százezer vendégmunkás van Magyarországon 
Botrány: Kiszivárgott egy érdekes belső levél, amelyet Lázár János kapott 
Milliós tiszteletdíjat kap Kiss-Rigó László püspök egy milliárdos bevételű alapítványtól 
Újabb lombkoronasétányon akadt ki mindenki: több mint 640 millió forintból készült, súlyos szabálytalanságokat tártak fel 
Érdekes adatok kerültek elő: Havi 24 millió forintot keresett a Puskás Akadémia iráni támadója 
Közel 600 millió adófizetői forint ment el a képen látható izére....... Döbbenet amit a helyszínen találtak 
A rendőrség posztolta az év képét - nem akárkikre csaptak le 
Valóban lehetetlenné teszik a készpénz használatát? - digitális rabszolgaság jön? 
Bonyolódik a Schadl botrány: az egyik tanú szerint Orbán testvére háromszor is eljött hozzá 
A magyarokkal lehet csak megtenni: Piaci ár: 92 forint. Átlagfogyasztás feletti fogyasztói ár: 700 forint. 
Pintér Sándor aláírta: bűnüldözési és biztonsági együttműködés Kína és Magyarország között 
Saját rendeleteit írja felül a kormány, hogy Mészáros Lőrinc cégének kedvezzen 
Előkerült egy 12 milliárd forintra rúgó keretszerződés, de hogy kerül képbe Pintér Sándor korábbi államtitkára? - mutatjuk 
Egymásnak ugranak a nagyok? Hajdú Péter szerint Havas Henrik riporterként vállalhatatlan 
Mi fizettük neki: Drága óra, luxushotel és Chicago Bulls-meccs: így dőzsölt közpénzből egy magyar sportvezető 
Óriási a találgatás: Orbán indoklás nélkül leváltotta Pintér Sándor bizalmi emberét 
Kiderült ki lesz Budapest főispánja 
Nagy Feró: Magyar Péter nem fenyegetés 
Rónai Egon megszólalt a Magyar Péterrel folytatott vitájáról 
Európa kifog akadni azon, hogy kinek a társaságában ücsörgött Szijjártó Péter 
Végre megmutatta Győzike az épülő villájukat - búcsút intenek az eddigi otthonuknak 
Botrány: állítólag már 2011-ben megjelent két dolgozó a városházán és elmondták mi történik a bicskei gyermekotthonban... 
Nem akármit avatott fel Semjén Zsolt - tömegesen fognak hazajönni a magyar fiatalok külföldről ha ezt meglátják 
Krausz Gábor kiállt Orbán gyermekvédelmi törvénye mellett: bátornak nevezte a kormányt 
Érdekes: Ha megjelent Rogán embere az ügyészségen, akkor azt Mészáros Lőrinc biztonsági cégének kellett dokumentálnia 
Óriási botrány: Portik Tamás megvádolta Pintér Sándort az utolsó szó jogán 
Robbant a hír - kiderült, hogy valóban találkozott-e Novák Katalin K. Endre feleségével 
Mesterséges intelligenciával készített műsorvezető jelent meg a magyar köztévében 
Ilyen még nem volt - Közel 300 milliós kártérítési pert buktak Lázár Jánosék 
Már meg is van az engedély: Évi 400 ezer tonna építési hulladékkal töltheti fel Orbán apukája a gánti gödröt - óriási mennyiség 
2024-06-15. szombat
  Home   Impresszum   Kapcsolat   Facebook 2018-2024 Minden jog fenntartva ©  
Home   Impresszum   Kapcsolat   Facebook
2024-06-15. szombat
Óriási balhé: botránnyal indult a Schadl–Völner-ügy tárgyalásaEgy politikus próbálta megzavarni a Schadl–Völner-ügy csütörtöki tárgyalását, ám nem járt sikerrel. Schadl György és Völner Pál ismételten a vádlottak padján ülve figyelte egy végrehajtó tanúvallomását, aki korábban a végrehajtói kar elnökének irodájában dolgozott.
Csütörtök reggel folytatódott a Fővárosi Törvényszék földszinti tárgyalótermében a Schadl–Völner-ügy tárgyalása, ám nem indult zökkenőmentesen. Az ülés elején Szabó Bálint próbált meg bejutni a terembe, a regisztrációs listán azonban nem szerepelt, így nem engedték be a törvényszék munkatársai. Az önkormányzati képviselő azért akart belépni a terembe, hogy közölje, Schadl György ügyvédje, Morvai Attila nem járhatna el az ügyben, mert korábban az ügyészség munkatársa volt. Tóth Erzsébet, az ügyben eljáró bírónő többszöri felszólítására hagyta csak el a termet és környékét. A tanácselnök még a tárgyalás megkezdése előtt jelezte, hogy az az összeférhetetlenség, amire Szabó Bálint hivatkozik, nem áll fenn.

A szegedi politikus nem először jelenik meg az ügy egyik színhelyén, korábban Magyar Péter első ügyészségi meghallgatásán is feltűnt, és megpróbált bejutni a Fővárosi Nyomozó Ügyészség épületébe. Akkor közölte, neki is vannak információi, de Magyar Péter szerint nem is volt meghallgatva Szabó Bálint.

Schadl György volt kollégáját hallgatták meg

Ismételten tanúmeghallgatással folytatódott a tárgyalás csütörtökön, egy végrehajtót hallgatott meg a bíróság. P. Máté korábban Schadl György irodájában dolgozott, a megjelent vádlottakat jól ismeri, csupán Völner Pállal találkozott mindössze két alkalommal. Ilyenkor a volt államtitkár az egykori végrehajtót az irodájában kereste fel P. elmondása szerint.

P. Máté részletesen számolt be arról, hogy az irodában hogyan működött a feladatok leosztása, így beszélt a negyedrendű M. Viktor és a koronatanúként ismert F. Vivien munkájáról is. A bírónő kérdéseire Sz. Kálmánhoz hasonlóan elmondta, hogy mindenese volt Schadlnek, néha az eseményekről küldött neki értesítést, máskor Salgó polcot szerelt az irodában szombat éjfélig.

Az iroda pénzügyeivel nem volt sok dolga, egyszer kellett csak a bankba mennie emiatt. Kollégáival nem nézték egymás táblázatát a széfben történő pénzmozgások miatt, olyat soha nem látott, hogy Schadl György pénzt tett volna be a páncélszekrénybe. Felettese nem volt bent az irodában túl gyakran, ezért a feladatokat ő adta ki a munkatársaknak.

P. Máté három órán keresztül kapta a kérdéseket Tóth Erzsébettől, eközben Schadl György alig kétlépésnyire tőle folyamatosan jegyzetelte az észrevételeit az elhangzottakkal kapcsolatban.

Nem akarta elhinni, hogy mi történt a főnökével

A férfi nem szívesen emlékszik vissza a napra, amikor megtudta, hogy Schadl Györgyöt elfogták. Aznap is hosszú időbe telt, mire felfogta, hogy mi történt a főnökével, majd megjelent az ügyészség a budaörsi irodában. Ő elsőként F. Vivient hívta, de emlékei szerint mindössze 1-2 szót váltottak az éppen Monoron tartózkodó kolléganőjével, hogy elmondja a helyzetüket. A telefonálást azonban hamar be kellett fejeznie, mert a házkutatás közben a hatóság tagjai rászóltak.

Ismert, F. Vivien a monori irodában volt, amikor jött a hír, hogy Schadlt letartóztatták, és a budaörsi irodában éppen házkutatást tartanak. Alig egy órával később már Monoron voltak a hatóságok, és ő nem sokkal ezek után került az ügyészségre. F. Vivienben egyébként nem merült fel, hogy bűncselekményt követ el Schadl.

A történtek után P. Máté nem beszélt a többi végrehajtóval, és elmondása szerint ők sem keresték őt. Nem is tudott arról, hogy az ügyészség megjelent időközben a másik irodában is, ahol szintén házkutatást tartottak.

P. Máté meghallgatása a következő héten folytatódik.

Vesztegetés egy nyaralóért?

Szerdán Schadl Györgyék siófoki nyaralója volt porondon, ahol az ügyészség szerint az egykori végrehajtó 500 ezer forinttal vesztegetett volna meg egy kormányhivatalnokot, hogy hunyjon szemet az építkezésen történt szabálytalanságok felett. A tanúkénti meghallgatásán már úgy nyilatkozott, hogy nem is ismerte Schadl Györgyöt, valamint pénzt se kapott, csak azt hitte, hogy az építtető meg akarta őt vesztegetni.

Azon a napon a korábban meghallgatott másik tanú úgy emlékezett, hogy szabálytalanság nem is vetődött fel az ingatlannal kapcsolatban. A nyaralót felújító vállalkozót korábban elítélték a történtek miatt, de csütörtökön állította, hogy csak azért ismerte be a bűncselekményt, mert nem volt pénze arra, hogy fizesse a védőjét.

Ezen a tárgyaláson nem vett részt Völner Pál, ugyanis a volt államtitkárt nem érintette az ügy ezen része, ezért igazoltan maradhatott távol az első olyan üléstől, amelyet a Magyar Péter-féle hangfelvétel megjelenése óta tartott a törvényszék. Az Indexnek nyilatkozó ügyvéd szerint viszont nem elképzelhetetlen, hogy végül felmenti a törvényszék a volt államtitkárt, de még Schadl György is enyhébb büntetésre számíthat.

Hangfelvétel miatt áll a bál

Magyar Pétert márciusban hallgatták meg először tanúként a Fővárosi Nyomozó Ügyészségen, ahova jogi képviselői – többek között Bárándy Péter volt igazságügyi miniszter – is elkísérték.

Meghallgatása után három állítást fogalmazott meg a Schadl–Völner-ügyről:

Schadl György „Rogán Antal propagandaminiszter embere volt”.
A kormány már a meggyanúsítás és az őrizetbe vétel előtt tudott arról, hogy büntetőeljárás és titkos megfigyelés zajlik, és erről Völner Pált is tájékoztatták. „Azt, hogy konkrétan ki mit tudott, és ki kit tájékoztatott, nem tudtam elmondani.”
Rogán Antal és/vagy Rogán Antal emberei bementek az ügyészségre, és manipulálták, átírták, megmásították az ügyészségi iratokat.
Az ügyészség képtelenségnek nevezte, hogy „a megnevezett ügyben bizonyítékot tartott vissza, vagy bárki az ügyészségen lévő bizonyítékot semmisített volna meg”. Magyar Péter kedd reggeli meghallgatására ígért olyan hangfelvételt, amellyel bizonyítani tudja állításait. A hangfelvételt közzé is tette, annak leiratát itt olvashatja.


A Központi Nyomozó Főügyészség ezután közleményben reagált a felvételre, ebben úgy fogalmaztak, hogy „helytálló az a hangfelvételen szereplő megállapítás, amely szerint dr. Polt Péter legfőbb ügyész nem uralja az ügyészséget. A legfőbb ügyész vezeti és irányítja Magyarország Ügyészségét, ahol a törvények uralma érvényesül”. Az ügyészség pedig „valamennyi, a felvételen és dr. Magyar Péter tanúkihallgatásán elhangzott állítást elemzi, értékeli, és további bizonyítási cselekményeket végez”. Hozzátették, hogy az ügyészségi iratok eltüntetése, átírása nem csupán jogi, hanem fizikai képtelenség, és valamennyi, az ügyészségen megjelenő adat és annak sorsa keletkezésétől kezdve dokumentálva van.

Fürcht Pál főügyész nemrég sajtótájékoztatón számolt be a hangfelvétellel kapcsolatos nyomozásról, ahol kiderült, hogy tanúként hallgatták meg a volt igazságügyi minisztert, Varga Juditot, majd hozzátette, tudják, ki az a Tóni, Barbara és Ádám.
Óriási botrány: az egyik magyar párt volt nagykanizsai elnöke az egyik hatalomátvételre készülő szkíta
Így imádkozik együtt a Parlamenti Imacsoport - íme az információk
Kiderült, hány százezer vendégmunkás van Magyarországon
Botrány: Kiszivárgott egy érdekes belső levél, amelyet Lázár János kapott
Milliós tiszteletdíjat kap Kiss-Rigó László püspök egy milliárdos bevételű alapítványtól
Újabb lombkoronasétányon akadt ki mindenki: több mint 640 millió forintból készült, súlyos szabálytalanságokat tártak fel
Érdekes adatok kerültek elő: Havi 24 millió forintot keresett a Puskás Akadémia iráni támadója
Közel 600 millió adófizetői forint ment el a képen látható izére....... Döbbenet amit a helyszínen találtak
A rendőrség posztolta az év képét - nem akárkikre csaptak le
Valóban lehetetlenné teszik a készpénz használatát? - digitális rabszolgaság jön?
Bonyolódik a Schadl botrány: az egyik tanú szerint Orbán testvére háromszor is eljött hozzá
A magyarokkal lehet csak megtenni: Piaci ár: 92 forint. Átlagfogyasztás feletti fogyasztói ár: 700 forint.
Pintér Sándor aláírta: bűnüldözési és biztonsági együttműködés Kína és Magyarország között
Saját rendeleteit írja felül a kormány, hogy Mészáros Lőrinc cégének kedvezzen
Előkerült egy 12 milliárd forintra rúgó keretszerződés, de hogy kerül képbe Pintér Sándor korábbi államtitkára? - mutatjuk
Egymásnak ugranak a nagyok? Hajdú Péter szerint Havas Henrik riporterként vállalhatatlan
Mi fizettük neki: Drága óra, luxushotel és Chicago Bulls-meccs: így dőzsölt közpénzből egy magyar sportvezető
Óriási a találgatás: Orbán indoklás nélkül leváltotta Pintér Sándor bizalmi emberét
Kiderült ki lesz Budapest főispánja
Nagy Feró: Magyar Péter nem fenyegetés
Rónai Egon megszólalt a Magyar Péterrel folytatott vitájáról
Európa kifog akadni azon, hogy kinek a társaságában ücsörgött Szijjártó Péter
Végre megmutatta Győzike az épülő villájukat - búcsút intenek az eddigi otthonuknak
Botrány: állítólag már 2011-ben megjelent két dolgozó a városházán és elmondták mi történik a bicskei gyermekotthonban...
Nem akármit avatott fel Semjén Zsolt - tömegesen fognak hazajönni a magyar fiatalok külföldről ha ezt meglátják
Krausz Gábor kiállt Orbán gyermekvédelmi törvénye mellett: bátornak nevezte a kormányt
Érdekes: Ha megjelent Rogán embere az ügyészségen, akkor azt Mészáros Lőrinc biztonsági cégének kellett dokumentálnia
Óriási botrány: Portik Tamás megvádolta Pintér Sándort az utolsó szó jogán
Robbant a hír - kiderült, hogy valóban találkozott-e Novák Katalin K. Endre feleségével
Mesterséges intelligenciával készített műsorvezető jelent meg a magyar köztévében
Ilyen még nem volt - Közel 300 milliós kártérítési pert buktak Lázár Jánosék
Már meg is van az engedély: Évi 400 ezer tonna építési hulladékkal töltheti fel Orbán apukája a gánti gödröt - óriási mennyiség
Már a látszat sem fontos: mutatjuk mire használt fel egy 50 milliárdos állami részt Tiborcz István
Ez fájni fog Magyarországnak: Brüsszel elkaszálja a Budapest-Belgrád-vasút építésében érdekelt kínai céget
Az év mutyija az ország egyik legszegényebb településén: Az óvodának járó pénzből jutalom a polgármesternek
Az utca emberét kérdezték, készpénz vagy bankkártya - megdöbbentő reakciók érkeztek
Zsigó Róbert: visszaadtuk azt, amit Gyurcsányék egyszer már elvettek
Rendőrt hívtak a magyar politikusra pedig csak a kiperelt közadatokat akarta elkérni
Orbán Viktor: Gyakran neveznek Vlagyimir Putyin kutyájának vagy trójai falónak...
Óriási botrány: a Schadl perben előkerült egy v.p. monogram is a pénzmozgások jegyzeteiben
Hivatalos jelentés: Még mindig Magyarország a legkorruptabb ország az EU-ban
Több mint 200 Fülöp-szigeteki munkás jelent meg a magyarok egyik kedvenc üdülőjében - egy török vállalat foglalkoztatja őket
Összebalhézott a gázszolgáltatóval, ezért akart robbantani egy mezőtúri lakos - elvágta a gázcsöveket
Beindult a háború Hajdú Péter és az ismert youtuber között a Varga Judit interjú miatt
Újabb gigaberuházás jön az országba: 192 milliárd forintot ad támogatásként az Orbán kormány
Lakosságcsere: 5000 Fülöp-szigeteki vendégmunkás érkezett Magyarországra egyetlen év alatt
Közismert magyar vállalkozóra csaptak le: így foglalták le a luxus autókat
Luxus életet finanszíroztak maguknak a 25 milliárd forintnyi elcsalt pályázati pénzből - videón ahogy az ügyészség lecsapott rájuk
Közel 100 millióért vesz földeket Orbán Viktor apja - óriási birodalom van a kezében, mutatjuk hol
2024-06-15. szombat
Home   Impresszum   Kapcsolat   Facebook
2018-2024 Minden jog fenntartva ©